Pruikeninstituut

Bij De Hoofdzaak Pruikeninstituut willen we u helpen om er goed uit te zien, en om u goed te voelen. We willen u laten genieten van een uitgebreide portie me-time.

“Door mijn jarenlange ervaring als kapper weet ik perfect dat een kapsel zeer belangrijk is voor een vrouw. Deze zorg wil ik hen ontnemen tijdens hun strijd. Ik wil hen terug hoop geven.”

Pieter Miloen

“Door mijn jarenlange ervaring als verpleegkundige weet ik perfect in te spelen op de noden en wensen van onze klanten. Dit in combinatie met een persoonlijke aanpak en kwaliteitsvolle pruiken zorgen voor een uitstekende behandeling.”

Nathalie Wouters

1. Kennismaken

Hallo, kom binnen!
Ik ben Nathalie, en wie bent u?

We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt zodat u zorgeloos naar ons kunt komen. Daarom is de kennismaking de eerste en belangrijkste stap.

We willen u leren kennen, om volledig aan uw persoonlijk behoeften te kunnen voldoen. We doen indien mogelijk een haaranalyse, zodat we de beste selectie van haarwerken kunnen maken, die volledig op u en uw persoonlijkheid is afgestemd.

2. Passen en kiezen

Gaat u even zitten en ontspan.

Bij de kennismaking wordt een datum vastgelegd voor het passen van de pruiken. We vinden het belangrijk dat dit meer is dan enkel een pasmoment. U krijgt een hoofd- en handmassage in een aparte en discrete ruimte. U krijgt de kans om verschillende modellen en stijlen te passen, van verschillende merken en haartypes, zodat u de beste keuze kan maken. Natuurlijk helpen wij u bij het maken van die keuze.

3. Nabehandeling

Wanneer zien we elkaar terug?

Om ervoor te zorgen dat uw pruik gezond blijft en zijn kwaliteit niet verliest moet deze een soort nabehandeling ondergaan. Het is belangrijk dat u regelmatig opnieuw een afspraak maakt bij ons. Dit moet gebeuren om de 2 à 3 weken voor synthetisch haar of om de 1 à 2 weken voor echt haar.Wij wassen uw pruik en zorgen ervoor dat ook u tijdens dit moment een momentje voor uzelf krijgt. U wordt opnieuw verwend met een hoofd- en handmassage. De nabehandelingen zijn inbegrepen in de prijs.

PRIJZEN

Wij bieden een breed gamma aan haarwerken aan. De prijs is erg afhankelijk van de lengte en kwaliteit van het haar. De prijzen variëren tussen 250 euro en 1250 euro voor de collecties van Sentoo. Voor de collecties van Follea betaalt u tussen 1250 euro en 5000 euro. De mutualiteit betaalt een bedrag van de pruik terug in bepaalde gevallen. Volgens de website van Kom Op Tegen Kanker bedraagt de maximale tussenkomst 180 euro voor tijdelijke kaalhoofdigheid ten gevolge van chemotherapie of radiotherapie, of 270 euro voor patiënten bij wie de kaalhoofdigheid blijvend is. Voor meer informatie omtrent de terugbetaling van pruiken verwijzen we jullie door naar de website van Kom Op Tegen Kanker.

COLLECTIES

Follea

Follea biedt pruiken van een uitstekende kwaliteit. Deze pruiken worden gemaakt van echte haren.

Sentoo

De pruiken van Sentoo zijn ook van goede kwaliteit. Deze pruiken worden van synthetisch haar gemaakt. Hierdoor zijn deze pruiken minder duur.

Website ontworpen door

Idee-Ryn